Kijevi húsgolyók ropogós bundában
Tuti ötlet rántotthús-rajongóknak! Nagy esély van arra, hogy a kijevi húsgolyó lesz a család új kedvence.
Összesen 118 találat.
Tuti ötlet rántotthús-rajongóknak! Nagy esély van arra, hogy a kijevi húsgolyó lesz a család új kedvence.
Nem kell az osztrák fővárosig utaznod, ha valódi bécsi szeletre vágysz. Mutatjuk, hogyan lesz tényleg felülmúlhatatlan.
Ha nem főzőcskézéssel akarod tölteni az egész délelőttöt, válaszd a sajttal töltött hústekercset.
Unod a hagyományos panírt? Egy kis különlegességre vágysz? Akkor süsd a karajt krumplibundában!
A következő ételekkel vigyázz!
A hagyományos hétvégi fogást így is variálhatod. A rántott hús sajtos panírban tényleg ínycsiklandó.
A rántott csirke sütőben még ízletesebb és egészségesebb.
Bebizonyítjuk, hogy egészséges rántott hús igenis létezik, csak a paníron kell változtatni egy kicsit.
Az omlósan ropogós hús generációk óta a vasárnapi ebéd része, nem véletlenül.
Igazi laktató és mindenki számára ellenállhatatlan lakoma.
A rántott fogások minden nagyobb étkezésen helyet kapnak.
A cordon bleu idehaza és külföldön is kedvelt fogás a 20. század közepe óta, készítsd el otthon!
Csak a hagyományos bunda jöhet szóba, vagy kipróbálsz mást is?
A borjúból készült rántott húsnak nincs párja, frissen sütve, pár csepp friss citromlével az igazi.
A frissen készült fogásoknál nincs jobb, kivéve néhányat, aminek jót tesz egy nap pihenő.
A hajtott-töltött-rántott finomságnak senki sem tud ellenállni.
A klasszikus dobverő, ami ropogós bundában az igazi, mindenki nagy kedvence.
A rántott hal és társai egyszerűen elképzelhetetlenek az ínycsiklandó tartár nélkül.
A rántott húsnak mindig helye van az ünnepi asztalnál, hiszen enélkül nem is teljes egyik ünnep sem.
A rántott hús igazi vasárnapi ebéd, szinte képtelenség elrontani, de mindig lehet finomabb.
A hétvégi ebédek első számú sztárja a rántott hús, próbáld ki ezúttal sütőben sütve!
A friss, forró, roppanós bunda alatt megbúvó omlós finomságok egyszerűen mindenki kedvencei.
A hétvégék egyik megkerülhetetlen szereplője a rántott hús, ez tény. Ha már unod a klasszikus változatot, dobd fel némi töltelékkel!
A vasárnapi ebédek elengedhetetlen fogása a rántott hús, most megmutatjuk, hogyan készítsd el pontosan! Bundázásra fel!
Ne csak a Cordon bleu nevét tanuld meg helyesen leírni, de ismerkedj meg a klasszikus elkészítési móddal is!
A rántott hús szinte kötelező hétvégi elem, de néha nem árt az újítás. Bundázz, csomagolj, süss, és fogadd az elismerést!